AEPCROUna nova rotonda millorará l´accés a la zona industrial de Can Roqueta


18/04/2018


L’operació forma part del procés de venda d’un solar propietat de SBD Creixent, gestionat per Vimusa

La construcció d’una nova rotonda permetrà fer més segura l’accessibilitat de la zona industrial de Can Roqueta. Estarà situada a la intersecció de la carretera B-140 i l’avinguda de Can Roqueta.

És previst que les obres per fer-la possible comencin a l’estiu del 2018 i s’acabin un any més tard.

De la construcció de la rotonda se’n farà càrrec el comprador d’un solar situat a la zona de Can Rabella venut ara per SBD Creixent –societat integrada per Habitatges Municipals Sabadell (Vimusa) i per diferents operadors–. El solar va destinat a usos logístics i a serveis complementaris. De fet, la societat sabadellenca només és propietària del 84,16 % del sòl i la resta pertany a Barberà del Vallès. D’altra banda, és previst que en els propers dies, i al mateix àmbit de Can Roqueta – concretament a la zona Ca n’Alzina–, es firmi la concessió d’un solar de titularitat municipal a una empresa adjudicatària d’un concurs per a l’explotació d’aparcament de camions.

Aquesta operació és fruit de la compra d’uns terrenys que SBD Creixent va fer, entre 2002 i 2005, durant els anys del boom immobiliari, a diferents propietaris. D’aleshores ençà, Ajuntament i Vimusa han vetllat perquè el projecte respecti el planejament urbanístic vigent.

Glòria Rubio, regidora d’Habitatge i vicepresidenta de Vimusa, s’ha expressat en el sentit que “des de l’Ajuntament i gràcies a Vimusa, hem treballat per endreçar una operació que el Govern anterior va gestionar malament. Ara hi hem aplicat criteris ambientals i urbanístics amb l’objectiu que la ciutat hi surti guanyant, tot reduint costos”.

Millores derivades

La nova rotonda permetrà, d’una banda, potenciar el desenvolupament de la zona industrial de Can Roqueta. En segon lloc, possibilitarà millorar la seguretat de treballadors i treballadores i usuaris i usuàries que accedeixen habitualment al polígon. En tercer lloc, el fet que un dels solars es destini a aparcament de camions farà possible alliberar el nucli urbà dels vehicles pesants que l’ocupen actualment. Finalment, aquesta operació permetrà millorar els límits i l’entorn del torrent de Can Llobateres.

Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, ha afirmat que “aquesta operació permet fer un nou desenvolupament de sòl en un punt neuràlgic de la ciutat. És una oportunitat que generarà nous usos en una zona industrial en ple creixement i que permetrà també millorar-hi la seguretat”.Tornar al llistat


< Tornar

aepcro - Associació d’Empreses i Propietaris del PAE Can Roqueta de Sabadell
Avís legal     -     Política de cookies     -     Mapa web    -     Produit per Anunzia
E-mail: info@aepcro.cat     -     Telèfon: 93 745 78 10     -     NIF-G67030320
C/ Indústria 16, entrada per Plaça Miquel Crusafont - 08202 Sabadell - Barcelona