AEPCROEls empresaris del polígon demanen a l´Ajuntament que el transport públic arribi a tot el polígon


19/01/2018


Els empresaris del polígon demanen a l´Ajuntament que el transport públic arribi a tot el polígon

Actualment per traslladar-se de Sabadell al polígon industrial de Can Roqueta s’ha de fer mitjançant la línia F4 de TUS. Aquesta línia entra al polígon per l’Avinguda de Can Bordoll i arriba a la confluència amb l’Avinguda de Can Roqueta on retorna desfent el mateix recorregut. Aquest recorregut es va dissenyar als inicis del polígon, als anys 80, quant únicament estava construïda la part de Can Roqueta 1, posteriorment es va construir Can Roqueta 2 (zona situada a la banda de Polinyà) on actualment existeix la major concentració de naus industrials i també de treballadors.

Aquesta situació crea un greuge comparatiu entre Can Roqueta 1 i 2 i les empreses manifesten el seu malestar ja que fins i tot no poden acollir estudiants en pràctiques, que per la seva edat no tenen accés a vehicle, ni contractar personal que no disposi de vehicle propi, ja que no poden arribar a les empreses. També actualment està prevista la implantació al polígon d’una important empresa Flex-N-Gate a l’Avinguda Can Roqueta on hi treballarà un elevat nombre de persones i que encara agreujarà més el dèficit de transport públic del polígon. La situació actual espanta a moltes empreses que es podrien ubicar al polígon i no ho fan per aquesta manca de transport públic.

L’Associació d’Empreses i Propietaris de Can Roqueta (AEPCRO) ha exposat aquesta situació als responsables municipals al mateix temps que presentava alguna proposta de millora. Cal imaginació per donar solucions de mobilitat sostenible que avui dia les noves tecnologies ajuden a implantar.Tornar al llistat


< Tornar

aepcro - Associació d’Empreses i Propietaris del PAE Can Roqueta de Sabadell
Avís legal     -     Política de cookies     -     Mapa web    -     Produit per Anunzia
E-mail: info@aepcro.cat     -     Telèfon: 93 745 78 10     -     NIF-G67030320
C/ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona