AEPCROAcord entre Ajuntament i AEPCRO per afavorir la competitivitat


22/11/2017


L’acord impulsarà accions conjuntes per atraure inversió al polígon, entre d’altres.

L’Ajuntament de Sabadell i l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta de Sabadell (AEPCRO) han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu general d’afavorir la competitivitat del teixit productiu local, l’ocupació i l’emprenedoria de Sabadell.

Tal i com assenyala el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro “des de l’Ajuntament de Sabadell valorem molt positivament la iniciativa del grup d’empresaris de Can Roqueta per impulsar la constitució d’una associació representativa d’aquest polígon. Com a Ajuntament tenir un interlocutor d’aquest tipus ens permetrà mantenir un canal de comunicació obert per poder treballar conjuntament”.

Segons el conveni ambdues parts es comprometen a impulsar accions d’atracció d’inversió i dinamització del polígon de Can Roqueta i a fomentar els contactes entre el teixit emprenedor i empresarial. També col·laboraran en la difusió de les accions comunes i faran formació conjunta per a la capacitació tècnica professional de persones emprenedores i empresàries. Es donaran, també, suport en la tramesa d’informació relativa a l’ocupació i estat del polígon.

D’altra banda, l’Ajuntament autoritza a AEPCRO a fer ús gratuït dels espais complementaris del Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (l’auditori o les sales de reunions, entre d’altres) per desenvolupar part de la seva activitat com juntes, assemblees i reunions. A més, l’Ajuntament aplicarà un 30% de descompte en el lloguer d’espais complementaris del CEI Can Roqueta a les empreses ubicades al polígon que siguin sòcies d’AEPCRO.

Per la seva part AEPCRO es compromet a compartir la informació de les necessitats detallades de les empreses del polígon amb l’objectiu d’aconseguir un diagnòstic i proposar accions de millora empresarial. La vigència d´aquest conveni s’estableix per un termini de un any, prorrogable per períodes anuals.

Polígons d’Activitat Econòmica

Des de l’Ajuntament de Sabadell s’han impulsat diverses actuacions de suport a la dinamització i la promoció dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) i la creació d’associacions en aquest àmbit. El fet que l’administració tingui com a interlocutor una entitat que aglutini els interessos de les diferents empreses constitueix un element determinant per a l’assoliment de millores efectives en les infraestructures i els serveis dels polígons. AEPCRO es va constituir com a associació el passat juny del 2017 i té la seu a les instal·lacions del Centre Metal·lúrgic com a representant dels interessos de les empreses del Polígon d’activitat Econòmica de Can Roqueta.Tornar al llistat


< Tornar

aepcro - Associació d’Empreses i Propietaris del PAE Can Roqueta de Sabadell
Avís legal     -     Política de cookies     -     Mapa web    -     Produit per Anunzia
E-mail: info@aepcro.cat     -     Telèfon: 93 745 78 10     -     NIF-G67030320
C/ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona