AEPCROAjuts i incentius fiscals

Desprès de la crisi generada per la COVID-19 les activitats innovadores seran una eina fonamental pel desenvolupament econòmic i industrial i un element estratègic per la competitivitat industrial.

Des del nou servei d'INNOVACIÓ t'oferim recolzament per rendibilitzar les teves activitats de R+D+i a través de la gestió del finançament, agilitzant i reduint la carrega de treball de l’empresa i en especial la dels tècnics i responsables de R+D+i.


Et recolzem en la cerca de finançament per projectes d'innovació
Beneficia't de les diferents subvencions que hi ha al teu abast!


Què t'oferim:

Informació, assessorament i implementació del diversos incentius fiscals vigents relatius a R+D+i oferint a la PIME la màxima seguretat jurídica davant l’Agència Tributaria i la Seguretat Social.

Assessorament, gestió i tràmit de tots els ajuts locals, nacionals i comunitaris destinats a la PIME i relacionats amb la innovació (projectes de R+D, automatització de nous processos industrials, noves línies de producció, Indústria 4.0, compra de nous actius productius, robòtica, transformació digital etc.).

Tramitació d’ajuts per a empreses de nova creació amb base tecnològica (start-ups).

Realització de totes les tasques de justificació i documentació envers a aquells ajuts obtinguts de les diverses administracions.

Obtenció del segell Pyme Innovadora.Més informació:
Sr. Lluís Fernàndez, Tel. 93 745 78 10aepcro - Associació d’Empreses i Propietaris del PAE Can Roqueta de Sabadell
Avís legal     -     Política de cookies     -     Mapa web    -     Produit per Anunzia
E-mail: info@aepcro.cat     -     Telèfon: 93 745 78 10     -     NIF-G67030320
C/ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona